عمومی

راهنمای خرید جک پارکینگی ✔

جک پارکینگی تک لنگه

جک پارکینگی به مجموعه‌ای از ادوات برقی و الکترونیکی و همچنین مکانیکی گفته می‌شود که طی یک فرایند منظم جهت باز و بسته شدن درب دونگه یا تک لنگه یا ریلی (کشویی) استفاده می‌شود.
در این مقاله میخواهیم در رابطه با انواع جک پارکینگی صحبت کنیم تا اگر قصد خرید جک پارکینگی بتوانید با خواندن مقاله راهنمای خرید جک پارکینگی به جواب سوالات خود برسید.

انواع مدل جک‌های پارکینگی چیست؟

جک‌های مکانیکی که از یک الکترو موتور و گیربکس و شفت تشکیل شده است و یا جک‌های هیدرولیکی که از یک موتور و روغن هیدرولیک و سیلندر و شفت تشکیل شده است.
جک‌های مکانیک جهت ترددهای پایین با وزن‌های کم طراحی شده و جک‌های هیدرولیک برای تردد بالا و وزن زیاد استفاده می‌شوند.

در جک‌های پارکینگی عرض و وزن درب و تعداد تردد مهم است.

  1. یعنی اگر ما یک مجتمع مسکونی داریم که ۴۰ واحد می‌باشد و دربی باوزن مثلاً ۲۵۰ کیلوگرم تا ۴۰۰ کیلو داریم می‌توانیم از جک پارکینگی مکانیکی استفاده کنیم
  2. ولی اگر همین مجتمع با این تعداد واحد از دربی با وزن ۶۰۰ کیلو داشته باشد باید از سیستم هیدرولیک استفاده کنیم.
  3. حال اگر مجتمعی با تعداد واحد ۸۰ داشته باشیم ولی وزن درب ۱۵۰ کیلو باشد نیز با توجه به تعداد واحد زیاد باید از جک هیدرولیک استفاده کنیم.
  4. اگر واحد ما ویلایی باشد ولی وزن درب ۷۰۰ کیلو باشد نیز باید از جک هیدرولیک استفاده کرد

پس تعداد تردد و عرض درب و وزن درب هر سه در انتخاب جک پارکینگی و مدل آن تأثیرگذار است

در مورد عرض درب نیز باید خاطر نشان شویم که جک پارکینگی همانند بازوی دست انسان عمل می‌کند هرچه طول بازو بیشتر باشد فشار کمتری به جک می‌آید پس اگر جکی برای عرض ۳ متر و وزون ۲۵۰ کیلو طراحی شده باشد می‌توانیم از آن جک برای دربی با عرض ۲ متر و ۳۵۰ کیلو استفاده کنیم.

در نظر داشته باشید که انواع جگ پارکینگی ریلی و جگ پارکینگی تک لنگه و جک پارکینگی دو لنگه بسته به نیاز و کارایی وجود دارد و برای راهنمای خرید جک پارکینگی میتوانید به صورت پیام یا تماس از ما کمک بخواهید. .

در مورد قفل برقی:

در تمام اروپا جک‌های ارائه شده با قفل برقی می‌باشد ولی در ایران متأسفانه جک‌ها بدن قفل برقی عرضه می‌گردند که پیشنهاد ما انتخاب قفل برقی برای هر مدل جک که نصب می‌گردد است.

نصب قفل برقی باعث می‌شود در صورت فشار آوردن به درب از بیرون امکان باز شدن درب منتفی گردد و در نتیجه ساختمان از امنیت بیشتری برخوردار گردد.

ولتاژ جک‌های پارکینگی یا ۲۴ ولت است یا ۲۲۰ ولت

در مدل‌های ۲۴ ولت تردد بالاتری را می‌توانیم برای جک در نظر بگیریم چون موتور داغ نمی‌کند و همچنین امکان نصب باتری پشتیبان بر روی جک‌های فوق وجود دارد ولی جک‌های ۲۴ ولت قیمت بالاتری دارند و همچنین هزینه‌های سرویس و نگهداری آن‌ها بیشتر است.

در مدل‌های ۲۲۰ ولت تردد کمتر می‌باشد و امکان نصب باتری بر روی آن‌ها وجود ندارد ولی قیمت پایینتر و هزینه سرویس و نگهداری کمتری دارند

در جک‌های هیدرولیک هم همین فرایند وجود دارد ولی تردد در جک‌های فوق نامحدود می‌باشد.

جک هیدرولیک یا الکترومکانیک؟

اگر مشکل بودجه نداشته باشیم جک هیدرولیک گزینه خیلی مناسبی هست چون خرابی در جک‌های فوق خیلی پایین است و نسبت به جک‌های مکانیکی از استهلاک خیلی کمی برخوردار است.

جک‌های مکانیک بعد از چند سال نیاز به سرویس دوره‌ای و خدمات دارد.

جک پارکینگی مکانیک یا به صورت پیستونی طراحی شده یا به صورت ماردانی.

در جک‌های پیستونی فشار پشت درب بیشتر است ولی از شکل ظاهری زیبایی برخوردار نیستند همچنین طول عمر بالاتری دارند در مدل‌های ماردانی فشار پشت جک کمتر بوده و از شکل ظاهری زیباتری برخوردارند.

در جک‌های هیدرولیک کلاً فرایند فرق می‌کند و موتور و مخزن روغن بوده و شفت داخل سیلندر جل و عقب می‌رود در نتیجه درب باز یا بسته می‌شود.

قرارگیری موتور در جک‌های مکانیکی به سه شکل می‌باشد.

موتور عمودی از پایین

در این مدل جک‌ها موتور در پایین جک نصب می‌گردد و فقط مدل پیستونی در این مدل وجود دارد خلاص کن از بالای موتور نصب می‌گردد

موتور عمودی از بالا

در این مدل جک‌ها موتور در پایین بالای نصب می‌گردد و فقط مدل پیستونی در این مدل وجود دارد خلاص کن در کنار موتور نصب می‌گردد در جک‌هایی که موتور از پایین می‌باشد فشار پشت جک ۲۵٪ بیشتر آر موتور پایین هست و همچنین مناسب جهت مناطقی که بارندگی و برف در آنجا زیاد است طراحی شده چون خلاص کن از کنار هست امکان نفوذ آبا به داخل گیربکس و موتور پایین آمده و احتمال خرابی کاهش می‌یابد.

موتور افقی

در جک‌هایی که طراحی موتور افقی هست جک فقط به صورت ماردانی طراحی شده و فشار معمولی را می‌توانیم داشته باشم بهتر است در جک‌های فوق قفل برقی را نصب کنیم تا کمبود فشار پشت جک را از این طریق جبران کنیم
در سیستم‌های هیدرولیک موتور در وسط روغن غوطه‌ور بوده و در نتیجه روغن هم فرایند خنک کردن موتر را انجام داده و هم با پمپ آن در پشت شفت در بسته و مکش آن در مخزن درب باز می‌گردد.

برای راهنمای خرید جک پارکینگی لازم است بدانید که در تمامی جک‌های پارکینگی از کنترل برد مرکزی جهت فرامین و تایم دهی به جک‌ها استفاده می‌گردد.
فلاشر یا همان چراغ چشمک زن نیز جهت اعلام باز و بسته شدن درب و یا اعلام دریافت فرمان از ریموت کنترل‌ها در پکیج موجود است.
فتوسل یا چشم الکترونیک نیز جهت‌عدم برخورد جک‌ها با خودرو و یاعدم فرمان‌پذیری ریموت هنگام وجود خودرو یا مانع نصب می‌گردد.
رسیور و ریموت کنترل نیز جهت فرمان دهی در پکیج موجود بوده و در مکان‌هایی که از نگهبانی استفاده می‌گردد می‌توان از کی سوییچ و یا همان کلید فرمان رومیزی در اتاق نگهبانی استفاده کرد.
تمامی کنترل بردها امکان اتصال به سیستم کنترل تردد را دارا می‌باشد.

برای دیدن خدمات تعمیر جک پارکینگی روی لینک کلیک کنید

یک جک پارکینگی خوب چه ویژگی هایی دارد؟

جک پارکینگی همانند یک خودرو تمامی لوازمش باید با هم درست کار کند یک جک پارکینگی نیز همینطور است .
جک پارکینگی با کیفیت جکی است که میزات خرابی کمی داشته باشد حرکت روانی داشته باشد همچنین مشکلات الکترونیک برد و ریست شدن برد جک را نداشته باشد
جکهایی مانند جک Dsc ایران بی اف تی ایتالیا فک ایتالیا و…. جزو برندهای خوب و بی دردسر بازار ایران هستند

اقلام همراه جک پارکینگی چه چیزهایی است؟

لوازمی که بر روی پک یک جک پارکینگی هیدرولیک یا مکانیک به شرح زیر است
دو عدد بازوی جک پارکینگی
یک عدد کنترل برد جک پارکینگ
یک جفت فتوسل ( چشمی )
دو عدد ریموت کنترل جک پارکینگ
رسیور جهت دریافت فرمان از ریموت کنترل
یراق نصب شامل پلیت سر و ته جک
کلید خلاص کن جک پارکینگ
فلاشر یا چراغ چشمک زن
برد شارژ در جکهای 24 ولت
باتری پشتیبان ( در جکهای 24 ولت )
قفل برقی ( در بعضی مدلهای جک پارکینگی)
اقلام تشکیل دهنده جک پارکینگی میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *