عمومی

خرابی هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد

ما می‌خواهیم در این محتوا در مورد خرابی‌هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد صحبت کنیم. ابتدا توضیحاتی در مورد این که راهبند چیست و چه کاربردهایی دارد خواهیم داد.

سپس به معرفی انواع راهبند خواهیم پرداخت و برخی از ویژگی‌های آن‌ها را با توجه به عملکردی که دارند بیان می‌کنیم. به طور کلی در طول این محتوا در خصوص مشکلات و خرابی‌هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد نکاتی را ذکر خواهیم کرد. توصیه می‌کنیم تا پایان این محتوا ما را همراهی کنید.

خرابی هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد
خرابی هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد

چرا شناخت راهبند مهم است؟

راهبندها وسیله‌هایی هستند که برای کنترل و مدیریت رفت و آمد انواع وسیله‌های نقلیه موتوری مورد استفاده قرار می‌گیرند. راهبندها انواع مختلف و متفاوتی دارد. با توجه به مکان نصب و عملکرد راهبندها می‌توان یکی از مناسب‌ترین آن‌ها را انتخاب کرده و خریداری نمود.

راهبندها را با توجه به موتور به کار رفته در آن‌ها به دو دسته راهبندهای هیدرولیک و راهبندهای الکترومکانیک تقسیم می‌کنند. تمام راهبندهایی که در ایران طراحی و تولید می‌شوند از نوع راهبندهای الکترومکانیک هستند. البته باید بگوییم راهبندهای ایرانی، مونتاژ راهبندهای خارجی به ویژه راهبند‌های چینی هستند.

با این وجود کیفیت راهبندهای ایرانی مونتاژ شده خیلی بالاتر و بهتر از راهبندهای چینی است. در حالی که راهبندهای خارجی تولید شده در اروپا عمدتا از نوع راهبندهای هیدرولیک هستند. راهبندها را با توجه به منبع نیروی محرکه آن‌ها به دو دسته راهبندهای دستی و راهبندهای اتوماتیک یا خودکار تقسیم می‌کنند.

همچنین دسته‌بندی دیگری برای انواع راهبند‌ها وجود دارد که بر اساس عملکرد آن‌ها صورت می‌گیرد. بر این اساس راهبندها را به سه دسته راهبندهای میله ای، راهبندهای صفحه‌ای و راهبندهای اهرمی تقسیم می‌کنند. هر یک از این راهبندها دارای انواع مختلفی بوده و ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند.

کدام نوع از انواع راهبند‌ها امکان استفاده در هر مکانی را دارند؟

خرابی‌هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد با شناخت آن می‌تواند کاهش پیدا کند. ما در بالا انواع راهبند‌ها را با توجه به کارایی و عملکردی که دارند به دسته‌های مختلف تقسیم کردیم. نوعی از راهبند‌ها وجود دارند که قابلیت استفاده در مکان‌های مختلف را دارند. به طور مثال برخی از انواع راهبند‌ها امکان استفاده در اماکنی که محدودیت سقف دارند را ایجاد می‌کنند.

به این دسته از راهبندها که قابلیت نصب در مکان‌های مسقف با سقف کوتاه را دارند، راهبندهای میله‌ای تاشو می‌گویند. راهبندهای میله‌ای تاشو نیز به دو دسته مختلف و متفاوت تقسیم می‌شوند. این دو دسته شامل راهبندهای میله‌ای تاشو ۹۰ درجه و راهبندهای میله‌ای تاشو ۱۸۰ درجه می‌شوند.
مهمترین تفاوت راهبندهای میله‌ای تاشو با دیگر راهبندهای معمولی در شکل میله یا بوم آن‌ها است. راهبندهای میله‌ای تاشو دارای میله یا بوم دو تکه هستند. راهبندهای میله‌ای تاشو ۹۰ درجه دارای میله‌های دو تکه‌ای می‌باشند.

تک اول این میله‌ها به بدنه یا پایه راهبند متصل است. تکه دوم بوم در راهبندهای میله‌ای تاشو ۹۰ درجه به تکه اول آن متصل است. هنگام باز شدن این مدل از راهبند تکه دوم میله‌ای به موازات افق قرار گرفته و به این ترتیب با محدودیت فضای عمودی مقابله می‌کنند. به همین دلیل برای استفاده در مکان‌هایی که سقف کوتاه دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع خرابی های راهبند
انواع خرابی های راهبند

خرابی‌هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد کدامند؟

عمده خرابی‌هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد حین نصب آن‌ها بروز خواهند کرد. یکی از موارد مهمی که هنگام خرید و انتخاب انواع راهبند‌ها می‌بایست به آن توجه داشت چگونگی نصب آن است.

با توجه به اهمیت نصب راهبند لازم است از یک شرکت معتبر این وسیله را خریداری نمود. همچنین لازم است برای نصب آن از یک تکنسین فنی و کاربلد و ماهر کمک گرفت. اهمیت نصب راهبند، درست به اندازه خرید یک راهبند خوب باید مورد توجه قرار گیرد.

به جرات می‌توان گفت حدود ۷۰ درصد خرابی‌هایی که در انواع راهبند‌ها پس از استفاده از آن‌ها بروز می‌کند تحت تاثیر عملکرد غلط نصاب آن‌ها است.

نصب غلط راهبندها و سرویس دهی و نیز خدمات‌رسانی اشتباه به کاربران موجب بروز آسیب جدی در راهبند و قطعه‌های آن‌ها می‌شوند. به طور کلی باید بگوییم بسیاری از آسیب‌هایی که در یک راهبند ظاهر می‌شوند تحت تاثیر مهارت پایین تکنسین‌های غیر حرفه‌ای و آماتور بروز می‌کنند.

برخی انواع دیگر خرابی‌هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد

خرابی‌هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد یکی از مواردی است که موجب می‌شود شما امکان شناخت تکنسین ماهر را نداشته باشید. یکی از این موارد دستمزد دریافتی نصاب است. برخی از تکنسین‌ها برای نصب انواع راهبند بدون توجه به اهمیت و ضرورت این وسیله، با کمترین دقت و دستمزد اقدام به نصب آن می‌کنند.

به همین دلیل کاربران امکان تشخیص نصاب ماهر و غیرماهر نخواهند داشت. در واقع این تکنسین‌های غیرماهر با توجه به نصب غلطی که انجام می‌دهند؛ حتی با کمترین دستمزد دریافتی هم کاربران را متحمل ضرر مالی می‌کنند.

نصب غلط انواع راهبندها باعث می‌شود موتور راهبند تحت فشار زیاد قرار گرفته و پس از چند مرتبه استفاده، دچار آسیب جدی شود. در صورتی که موتور راهبند خیلی تحت فشار قرار گیرد امکان این که روی خودروها افتاده و به آن‌ها آسیب وارد کند افزایش پیدا می‌کند.

در نهایت این عمل شرکت تولید کننده می‌بایست پاسخگوی کیفیت پایین راهبندهای خود باشد. در حالی که این وضعیت هیچ ارتباطی به کیفیت راهبندها ندارد و فقط تحت تاثیر عملکرد نادرست نصاب بروز نموده است.

راهبند اتوماتیک
راهبند اتوماتیک

دلایلی که موجب خرابی راهبند خواهند شد؟

خرابی‌هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد به طور کلی ممکن است به دو دلیل اتفاق بیفتد. اولین شیوه‌ای که می‌تواند موجب ایجاد آسیب در راهبندها شود استفاده از اجزای نادرست برای نصب راهبند است. دومین دلیلی که می‌تواند موجب بروز آسیب در راهبندها هنگام نصب آن‌ها شود، به کار بردن قطعه‌های غلط برای نصب راهبند است.

به طور کلی استفاده از قطعه‌های غلط یا نصب غلط قطعه‌ها می‌تواند موجب بروز آسیب جدی در راهبند شود. این موارد حتما می‌بایست توسط یک تکنسین ماهر و فنی تشخیص داده شوند.

همچنین در صورتی که تکنسین از سیم‌های نامناسب و بی‌کیفیت برای نصب راهبند استفاده کند این وسیله پس از مدتی کوتاه آسیب جدی خواهد دید. همچنین اتفاق می‌افتد که تکنسین از سیم‌های مناسب استفاده کرده ولی از نوع نامناسب آن بهره می‌برد. به هرحال استفاده از سیم‌های بی‌کیفیت یا نامناسب می‌تواند موجبات بروز آسیب جدی در راهبند شوند.

خرابی‌هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد حین نصب

ممکن است خرابی‌هایی که تعمیرکار غیرماهر سر راهبند میاورد هنگام نصب آن بروز کنند. به خاطر داشته باشید نصب غلط راهبند اعتبار شرکت تولید کننده و برند آن را زیر سوال خواهد برد. برای ممانعت از این امر لازم است شرکت از تکنسین‌های ماهر و کاربلد استفاده کند.

ذکر این نکته لازم است که بدانیم نصب اصولی و صحیح یک راهبند از هر نوعی که باشد نیازمند یک مدت زمان مشخص است.
زمان مورد نیاز برای نصب یک راهبند در صورتی که اصولی و دقیق باشد تقریبا شش الی هفت ساعت به طول خواهد انجامید. مدت زمان لازم برای بتن ریزی‌های مورد نیاز نصب راهبند حدود بیست و چهار ساعت است.

بنابراین نصب دقیق و اصولی راهبندها در حدود چهل و هشت ساعت طول خواهد کشید. به خاطر داشته باشید خدمات‌رسانی درست و سرویس دهی با کیفیت به کاربران موجب افزایش رضایت آن‌ها و در نتیجه افزایش مشتری را سبب خواهد شد.

چه قطعاتی در راهبند قابل تعمیر هستند؟

تمامی قطعات راهبند قابل تعمیر میباشد ولی باید دید آیا از لحاظ هزینه مقرون به صرفه است یا خیر چون بعضی اوقات هزینه تعمیر قطعه ای از راهبند تقریبا با قطعه نو برابری میکند در نتیجه بهتر است قطعه نو خریداری گردد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *