عمومی

چگونه فلاشر کرکره برقی را نصب کنیم؟+ فیلم آموزشی

یکی از معروف‌ترین درب‌های مورد استفاده برای پارکینگ ها، کرکره‌های برقی می‌باشند. به این صورت که امروزه استفاده از این درب‌ها به دلیل کارایی آن در اکثر ساختمان‌های مسکونی، تجاری و… بسیار رواج پیدا کرده است. درب‌های کرکره برقی همان گونه که از نام آن مشخص است، به وسیله‌ی نیروی برق کار می‌کنند. نیروی برق با اعمال فشار بازوهای جک، به عنوان یک محرک عمل کرده و موجب باز و بسته شده اتوماتیک درب می‌شود.

یکی از اجزای مورد نیاز برای نصب کرکره‌های برقی، فلاشر کرکره برقی می‌باشد. فلاشر نقش مهمی را در باز و بسته شدن درب کرکره‌ای برقی دارد. در برخی موارد ممکن است درب کرکره‌ای به صورت خودکار باز و بسته نشود و موجب نقص فنی شود.

در صورتی که در عملکرد هر کدام از تجهیزات مورد استفاده درب کرکره‌ای مشکلی ایجاد شود، این امر باعث می‌شود تا درب کرکره برقی به درستی کار نکند. به این صورت که با زدن دکمه‌ی ریموت، درب کرکره‌ای باز و بسته نشود. فلاشر کرکره برقی به عنوان یک چراغ چشمک زن در قسمت بالای درب پارکینگ نصب می‌شود.

وظیفه ی فلاشر کرکره برقی در این است که مانند یک هشدار دهنده عمل کرده و زمان باز و بسته شدن درب را به افراد اطلاع دهد. نحوه‌ی کار فلاشر کرکره برقی به این صورت است که با فشار دادن دکمه‌ی ریموت کنترل از راه دور، در زمان ورود و خروج به ساختمان فلاشر به حالت چشمک زن می‌آید و تا اتمام پروسه‌ی باز و بسته شدن درب کرکره‌ی برقی در حالت باقی می‌ماند. بعد از این که درب به صورت کامل باز و یا بسته شد، فلاشر کرکره برقی از حالت چشمک زدن خارج می‌شود.

فلاشر کرکره برقی

اهمیت فلاشر کرکره برقی در چیست:

فلاشر کرکره برقی به عنوان یک هشدار دهنده عمل می‌کند. به این صورت که در زمان فشار دادن دکمه ریموت برای باز و بسته شدن درب، فلاشر کرکره برقی که در بالای درب نصب شده است، شروع به چشمک زدن می‌کند. این امر موجب با خبر شدن اشخاص حاضر در آن جا از عملکرد درب کرکره‌ای شده و موجب می‌شود که برای حفظ ایمنی خود از درب فاصله بگیرند. نصب فلاشر کرکره برقی به عنوان یک آپشن اضافه بوده و برخی از افراد از نصب آن خودداری می‌کنند.

اهمیت نصب فلاشر کرکره‌ی برقی در فراهم آوردن محیطی امن برای ساکنین آن مکان می‌شود تا در زمان باز و بسته شدن درب در زیر در قرار نگیرند. همین طور فلاشر کرکره برقی از برخورد درب پارکینگ به اشخاص و خودروهایی که در جلوی درب پارکینگ قرار دارند، جلوگیری به عمل می‌آورد. پس نتیجه می‌گیریم که استفاده از فلاشر کرکره برقی بر روی درب‌های اتوماتیک از اهمیت شایان به ذکری برخوردار است.

درب‌های کرکره‌ای که فاقد سیستم هشدار هستند، باید در اولین فرصت برای جلوگیری از بروز خطرات جانی و مالی اقدام به نصب فلاشر نمایند. چون فلاشر به عنوان یکی از قطعه‌های امنیتی در کرکره‌های برقی می‌باشد.

فلاشرهای تولید شده برای نصب کرکره‌های برقی در انواع گوناگونی می‌باشند که مهم‌ترین آن‌ها ۲۴ ولت و ۲۲۰ ولت می‌باشند. فلاشر‌های مورد استفاده برای کرکره‌های برقی متناسب با نوع موتور به کار رفته انتخاب می‌شود. به این صورت که در کرکره‌های برقی که دارای موتور توبلار می‌باشند، نیاز به استفاده از فلاشرهایی است که از رسیورهای فول برخوردار باشند. به همین خاطر فلاشرهایی که در این موتورهای به کار می‌روند، دارای ولتاژ ۲۲۰ ولت هستند.

برای مشاهده خدمات تعمیر کرکره برقی روی لینک کلیک کنید

نحوه‌ی نصب فلاشر کرکره برقی در موتورهای توبلار:

نکته‌ی مهمی که برای نصب فلاشر کرکره برقی وجود دارد، این است که موتور به کار رفته در کرکره‌ی برقی دارای مدار چشمک زن باشد. به این صورت که استفاده از لامپ، در زمان باز و بسته شدن درب کرکره‌ای فقط روشن می‌شود و دیگر چشمک نمی‌زند. محلی که برای نصب فلاشر کرکره برقی انتخاب می‌شود، باید به گونه‌ای باشد که راننده‌ی خودرو به راحتی آن را مشاهده کند.

در صورت انتخاب فلاشر‌هایی که دارای ولتاز ۲۲۰ ولتی هستند، دو رشته سیم مجزا از فلاشر خارج می‌شوند. یکی از سیم‌های خارج شده از فلاشر مثبت و دیگری منفی می‌باشد. در موتورهای توبلار باید ترمینال فلاشر را پیدا کرده و این دو رشته سیم خارج شده را به آن وصل کرد. نیازی به هم جهت بودن سیم‌های فلاشر در مسیر‌های خاصی نبوده و سیم‌های فلاشر در هر مسیر با هر جهتی که باشند، فلاشر کرکره برقی شروع به کار خواهد کرد.

فلاشر کرکره برقی

نحوه‌ی نصب فلاشر کرکره برقی در موتورهای ساید:

برای دیدن انواع موتور های ساید روی لینک کلیک کنید

نحوه‌ی نصب فلاشر کرکره برقی در موتورهای سایدی که فاقد UPS هستند، دقیقا مشابه با روش ذکر شده برای موتورهای توبلار می‌باشد. اما اگر موتور ساید دارای UPS باشد، نیازی به استفاده از فلاشرهای ۲۴ ولتی نمی‌باشد.

ولی در زمان نصب فلاشرها برای این موتور‌ها باید به این موضوع نهایت توجه را داشت که مسیر قرار گیری و جهت سیم‌های مثبت و منفی در یک جهت خاص باشد. برای اطلاع از جهت محل قرارگیری دقیق این سیم‌ها می‌توان از کاتالوگی که برای فلاشر موجود می‌باشد، استفاده کرد.

لامپ‌های به کار رفته در ساختار فلاشر‌ها به صورت رشته‌ای و ال‌ای دی دار می‌باشد. هر کدام از این لامپ‌ها دارای ویژگی‌های مخصوص به خود می‌باشد. ولی لامپ‌های ال‌ای دی دار از کیفیت بالایی نسبت به لامپ‌های رشته‌ای برخوردار است. موضوع مهم دیگری که برای نصب فلاشر کرکره برقی وجود دارد، محل قرارگیری فلاشر می‌باشد.

محل قرارگیری فلاشر باید به گونه‌ای انتخاب شود تا از نفوذ آب باران و برف  در امان باشد. چون نفوذ آب و برف به داخل فلاشرها موجب ایجاد اتصالی و سوختن آن‌ها می‌شود.

فلاشر کرکره برقی

آیا نصب فلاشر کرکره برقی نیاز به متخصص دارد؟

با توجه به اینکه نصب فلاشر کرکره برقی نیاز به سیم کشی و در بعضی مواقع داکت کشی و فلکسی کشی دارد حضور نیروی متخصص برای نصب فلاشر لازم است

نصب فلاشر کرکره برقی چقدر زمان میبرد؟

نصب فلاشر کرکره برقی بین 2 تا 3 ساعت زمان میبرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *