عمومی

دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی چیست؟

کارت در دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی، حکم یک کلید را دارد. به این صورت که امکان اجازه‌ی عبور از محیطی خاص برای افرادی که دارای کارت هستند، فراهم می‌شود. یکی از مهم‌ترین موارد کنترل امنیت ساختمان‌ها و پارکینگ‌ها و سازمان‌ها در کنترل تردد خودروها می‌باشد. پارکینگ خودرو به دلایل مختلفی می‌تواند امنیت یک ساحتمان را زیر سوال ببرد، از جمله‌ی این دلایل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • محیط کم تردد و نظارت کمتر
  • بالا بودن قیمت خودرو‌های موجود در پارکینگ
  • امکان جا به جایی اموال گران قیمت با خودرو
  • سرعت ورود بالا در صورت حمله انتحاری
  • امکان ورود و یا خرو افراد از درب‌های غیر معارف

بررسی دستگاه‌های کنترل تردد خودرو

دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی امروزه منسوخ شده است. دستگاه‌های کنترل تردد خودرو در تیپ‌های گوناگونی وجود دارند. از جمله مدل‌های دستگاه‌های کنترل تردد خودرو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دستگاه کنترل تردد خودرو رادیویی: در این روش سیستم کنترل تردد خودرو به وسیله‌ی ریدرهای RFID کنترل می‌شوند. لیبل‌های RFID بر روی شیشه‌ی خودرو نصب می‌شود و از فاصله‌ی ۵ تا ۸ متری اقدام به شناسایی خودروها می‌کند. سپس بعد از شناسایی خودرو درب پارکینگ باز می‌شود.
  • دستگاه کنترل تردد خودرو پلاک خوان: در این روش دستگاه کنترل تردد خودرو، وظیفه‌ی شناسایی خودرو را با استفاده از دوربین‌های پلاک خوان انجام می‌دهد. به این صورت که با نصب دوربین‌های پلاک خوان در ابتدای درب ورودی پارکینگ، دوربین‌ها اقدام به تشخیص پلاک می‌کنند.

نحوه‌ی عملکرد دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی به چه صورت است؟

نوع مدیریت پارکینگ‌ها از همدیگر متفاوت می‌باشند. به همین خاطر راهکارها و تجهیزات کنترل تردد خودرو‌ها بسیار متنوع هستند. نوع تجهیزات متناسب با نیاز و شرایط پارکینگ متقاضی انتخاب می‌شود. برای نصب و راه اندازی دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی، نیاز به یک رادار می‌باشد. این رادار باید از برد ۱۰ تا ۲۰ سانت برخوردار باشد و محیط را تا ۱۰ سانتی تحت شعاع قرار دهد. سپس این رادار را بر روی جک و یا راهبند نصب کرد. سپس در ازای هر تعداد واحد در ساختمان، کارت در نظر گرفته می‌شود. کاربران با گرفتن کارت‌ها در جلوی ریدر فرمان باز کردن درب را ارسال می‌کنند.

دستگاه کنترل تردد خودرو
دستگاه کنترل تردد خودرو

مزایا و معایب دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی چیست؟

از ویژگی‌ها و قابلیت‌های دستگاه کنترل تردد خودرویی کارتی در امکانات گزارش گیری، غیر فعالی و یا فعال کردن در سیستم می‌باشد. از دیگر مزیت‌های این سیستم کنترل تردد خودرویی می‌توان به هزینه و قیمت پایین آن اشاره کرد. این دستگاه کنترل تردد خودرویی کارتی علاوه بر ویژگی‌های مطلوبی که دارد، متاسفانه دارای برخی نقاط ضعف و ایرادات جزئی است.

از جمله‌ی ایرادات و معایب دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی می‌توان به این موضوع اشاره کرد که، هر یوزر و یا کاربری که دارای کارت است، می‌تواند با یک کارت با هر ماشینی که می‌خواهد به محل مورد نظر تردد داشته باشد. همین طور با یک کارت می‌توان چند ماشین را به داخل پارکینگ برد. به این صورت که افرادی که دارای دو ماشین هستند، با یک کارت می‌توانند هر دو ماشین خود را داخل پارکینگ پارک نمایند. این موارد موجب می‌شوند که امنیت محل مورد نظر با استفاده از این سیستم پایین‌تر شود. به همین خاطر به بیشتر متقاضیان توصیه می‌شود که به هیچ عنوان از این سیستم استفاده نکنند.

سیستم‌های رادیویی و پلاک خوان از امنیت خیلی بالاتری نسبت به دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی برخوردار هستند. از آن جایی که بیشتر افراد از دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی به دلیل این استفاده می‌کنند که از تردد خودروهای غیر مجاز به داخل پارکینگ جلوگیری به عمل بیاورند. پس استفاده از دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی، هیچ تاثیری را در کنترل ورود و خروج ماشین‌های غیر مجاز نخواهد داشت و از کارایی آن چنانی برخوردار نخواهد شد.

سیستم کنترل تردد پارکینگ چیست؟

دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی شامل یک ریموت کنترل و درب دارای کنترلر می‌باشد. کنترل و مدیریت عبور و مرور، دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی به وسیله‌ی یک کنترلر و کارت خوان یا دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی در جلوی درب ورودی انجام می‌شود. سیستم‌های مورد استفاده برای کنترل تردد خودرو می‌توانند به صورت پیچیده‌تر و گسترده‌تر باشند. به این صورت که از تجهیزات بیشتری استفاده می‌کنند. در پارکینگ‌هایی که تعداد عبور و مرور وسایل نقلیه زیاد است و تعداد ورودی و خروجی‌ها غیر قابل مدیریت هستند، از روش‌های پیشرفته‌تر استفاده می‌شود.

یکی از روش‌های دسترسی در سیستم‌های کنترل تردد، استفاده از دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی می‌باشد. این روش از عملکرد خیلی ساده‌ای برخوردار می‌باشد. به این صورت که کارتخوان می‌تواند یک دستگاه کنترل تردد مجهز به کارت خوان آر اف آی دی باشد و یا یک ریدر ساد. در زمان ورود خودرو به پارکینگ، کارت به وسیله‌ی رسیور خوانده شده و در صورت احراز هویت و تایید اعتبار کارت، اجازه‌ی وارد شدن به مسیر ورود به محوطه‌ی پارکینگ صادر می‌شود.

علاوه بر دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی می‌توان از روش‌های ترکیبی هم در سیستم مدیریت کنترل تردد پارکینگ استفاده کرد. روش‌های ترکیبی بیشتر در اماکنی استفاده می‌شود که امنیت ورود و خروج از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می‌باشد. به این صورت که در اماکنی که امنیت ورود و خروج بسیار مهم می‌باشد، می‌توان تعداد روش‌های مدیریت تردد خودروها را افزایش داد. به این صورت که برای ورود خودرو به پارکینگ می‌توان در ابتدا از سیستم کنترل تردد خودرو پلاک خوان استفاده کرد. زمانی که پلاک خودرو اسکن شد و تاییدیه‌ی پلاک ارسال شد، شخص باید از طریق کارت شناسایی و تایید شود. در این صورت اجازه‌ی دسترسی و ورود صادر می‌شود.

دستگاه کنترل تردد خودرو کارتی مناسب چه جاهایی است؟

سیستم کنترل تردد خودرویی کارتی سیستمی منسوخ شده است که دیگر برای ورودی های پارکینگ شخصی استفاده نمیشود و به جای پان میتوان از سیستمهای پلاک خوان و یا رادرا UHF استفاده کرد
سیتم کنرت تردد خودرویی کارتی در حال حاضر برای پارکینگهای عمومی که نیاز به سیستم محاسبه گر و پرداخت هزینه دارد استفاده میشود

نصب کنترل تردد کارتی چقدر زمان میبرد؟

با توجه به میزان کابل کشی و نوع سیستم انتخابی مدت زمانی بین یک تا سه روز کاری را برای نصب کنترل تردد کارتی باید در نظر گرفت

هزینه نصب کنترل تردد کارتی چقدر است؟

هزینه نصب کنترل تردد کارتی با توجه به نوع سیستم انتخابی و کابل کشی و .. محاسبه میگردد
جهت براورد هزینه سیستم کنترل تردد پارکینگی با واحد فروش دیجی دی اس سی تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *